Ghidul Serviciilor
Grecu & Greblis, Asociatie De Experti Contabili Bucuresti
inapoi la firma 320 vizite
Poza Situatii Financiare
Foto

Situaţiile financiare trebuie semnate de un expert contabil, sau de către o persoană cu competentă necesară să poată face acest lucru intern. De multe ori se apelează la resurse externe pentru acest serviciu, fie pentru întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare, fie pentru verificarea lor şi certificare.

Noi verificăm evidenţa contabilă ca situaţiile financiare să ofere o imagine fidelă a conturilor, identificăm riscurile din punct de vedere contabil, financiar, fiscal şi vă oferim soluţii pentru prevenirea sau remedierea acestora. Etica profesională ne obligă la oferirea unui serviciu profesionist şi de calitate, ce reprezintă o colectare a elementelor probante prin tehnici şi proceduri ca: examinarea analitică, sondajul, controlul documentelor justificative, comparaţiile de date şi interviurile cu conducerea clientului şi cu salariaţii săi.

Vă oferim următoarele servicii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.