Ghidul Serviciilor
Green Project, Iasi - Magazin Online Articole Pentru Gradina
inapoi la firma 2059 vizite
Poza Intretinere gradina
Pret: 75 RON
Foto

Fertilizant 100% natural pentru gazon Booster la 4kg, pentru 80m2

Fertilizant 100% natural pentru gazon Booster la 4kg, pentru 80m2 - pentru un gazon sanatos!

Este un fertilizant organo-mineral imbogatit cu Humifirst (acizi humici) si magneziu. ASigura un gazon sanatos si poate fi aplicat la pregatirea terenului inainte de semanat sau pentru intretinerea gazonului. Accelereaza germinarea noilor seminte si astfel regenerarea gazonului. Prezenta acizilor humici face ca absorbtia nutrientilor de catre radacinile plantelor sa fie mai usoara. Actioneaza rapid. Poate fi aplicat din luna martie pana in octombrie. Poate fi folosit dupa scarificare si actioneaza pana la 3 luni.

 

Fertilizatorii constituie un element important in activitatea gradinaritului, de aceea trebuie sa le acordam o atentie deosebita. Fie ca alegeti varianta naturala sau cea chimica, fertilizarea gradinii, respectiv a plantelor noastre reprezinta un impuls acordat acestora, ba chiar mai mult, o mana de ajutor acordata naturii, care sezon de sezon ne ofera flori si fructe care sa ne incante viata!

In cadrul acestei categorii veti gasi o selectie calitativa de fertilizanti si fertilizatori, organici si anorganici, naturali si chimici, care vor aduce un aport semnificativ roadei gradinii voastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.