Ghidul Serviciilor
Greenkeeper - Companie De Peisagistica, Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 170 vizite
Poza Greenkeeper
Foto

Greenkeeper este o companie care ofera servicii integrate de peisagistica si întretinere a spatiilor verzi publice si private. Suntem mândri ca putem veni cu solutii si idei creative pentru orice nevoi ar avea spatiul tau verde: de la proiectare peisagistica, planificare si implementare, creare de peluze, sisteme de irigatii sau iluminat smart, pâna la tratamente fito-sanitare, toaletare si mentenanta.

Acoperim cu preponderenta zona Bucuresti si judetele limitrofe, dar pentru proiecte specifice, ne deplasam si în alte zone din tara.

Misiunea noastra este sa cream emotie prin amenajari peisagistice, în conditii avantajoase pentru partile implicate. Pentru noi, un peisaj reprezinta mai mult decât o aranjare ordonata a unor plante. Un peisaj poate sa-ti genereze trairi intense, din cele mai diverse: îti poate taia rasuflarea, te lasa rece sau îti displace profund.

Viziunea noastra este sa oferim clientilor nostri spatii verzi pe care sa le descopere în fiecare zi, caci un peisaj bine creat se schimba împreuna cu natura, oferindu-ti bucuriile specifice fiecarui sezon.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.