Ghidul Serviciilor
Green Shop, Sabareni / Giurgiu - Amenajari Peisagistice Complete
inapoi la firma 2129 vizite
Poza Acoperisul verde
Foto

Green Shop®, care a realizat inclusiv celebrul acoperiş verde cu gazon la Complex Sportiv Stejarii şi acoperişul verde de 1,1 Ha la Mega Mall, furnizează şi montează sistemul compus de drenare şi retenţie a apei, pentru cultivarea plantelor, produs de ZinCo® în Germania.

Substratul şi vegetaţia sunt produse şi furnizate de SC Rulouri de Gazon SRL, la Săbăreni, lângă Bucureşti şi disponibile permanent.

Sistemul de irigare automat pe care îl furnizează şi îl montează Green Shop, pentru a asigura acoperişul verde complet, este obligatoriu pentru plantare intensivă (ca o grădina) şi pentru gazon, dar este opţional pentru Sedum. Totuşi, Sedum-ul (plante joase, care reţin apă) trebuie irigat manual în perioada caldă, cel puţin în primul an.

Preţul mediu pentru acoperiş verde este de 50 EUR/m2+TVA, cu toate produsele şi serviciile incluse, de la Green Shop®.Experienţă noastră este de peste 15.000 m2/an, începând cu anul 2006!Împreună vom avea succes!

 

Avantajele unui gradini pe acoperis (green roof):

Gradina pe acoperis este o investitie care merita facuta, de la suprafata mica a unui garaj privat pana la largi suprafete industriale.Acoperisul verde poate fi plantat extensiv (minimal) sau intensiv (abundent).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.