Ghidul Serviciilor
Green Theraphy Recuperare Medicala / Kinetoterapie Bucuresti
inapoi la firma 229 vizite
Poza Terapie manuala de reposturare
Foto

Este un ansamblu de procedee terapeutice manuale şi exerciţii fizice complexe, având ca scop reabilitarea echilibrului, a simetriei, şi a funcţionalităţii organismului uman.

Procedeele terapeutice manuale, aplicate în scop profilactic sau corectiv în cadrul terapiei, constau în: tehnici de manipulare osteo-articulare şi gimnastică mio-articulară pasivă; procedee de punctoterapie (similare presopuncturii şi reflexoterapiei); tehnici şi procedee speciale de masaj; elemente de stretching (întinderi, elongaţii efectuate în scop curativ sau profilactic);

Exerciţiile practicate în cadrul terapiei constau în: gimnastică specială, tehnici de respiraţie, tehnici de relaxare, etc.

Din multitudinea de metode corectiv – terapeutice dedicate tulburărilor de statică şi dinamică ale aparatului locomotor uman, este singura terapie care îşi bazează teoria şi practica pe studiul relaţiei de interdependenţă dintre poziţia dominantă a centrului de greutate al corpului şi potenţialul maladiv, respectiv patologia umană. Aceasta deoarece centrul de greutate al corpului uman este corelat cu verticalitatea şi cu echilibrul (în cel mai integral sens cu putinţă), elemente indispensabile vieţii noastre sănătoase.

Indica?ii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.