Ghidul Serviciilor
Grig's Auto Detailing - Serviciu De Cosmetica Auto Bucuresti
inapoi la firma 38 vizite
Poza Detailing exterior
Foto
Foto

Detailing exterior complet contine: spalare, degresare, curatare bitum, curatare jante si anvelope, protejarea jantelor si hidratarea anvelopelor, decontaminare cu argila, polishare in 1-4 pasi (in functie de alegerea clientului), degresare, aplicare ceara solida cu carnauba (aplicata mecanic, cu o durata de minim 10 spalari)., hidratare si protejare a elementelor din plastic si cauciuc.

Polisharea caroseriei – se realizeaza cu masini de polishat profesionale marca Rupes, pad-uri si paste, pentru a remedia zgarieturile mari, medii, mici si hologramele (panzele de paianjen). Acest procedeu este recomandat atunci cand zgarieturile de pe caroserie sunt deranjante si cand aceasta si-a pierdut din luciu.

Eliminarea „cojii de portocala” altfel zis corectie lac – este realizata prin indepartarea unui strat gros de lac. Procesul este urmat, in mod obligatoriu, de cel de polishare in 4 pasi. Rezultatul este o vopsea cu o reflexie perfecta precum oglinda.

Protejarea caroseriei – pentru o protectie superioara fata de ceara cu carnauba se foloseste: sealant polimeric cu o durabilitate de aproximativ 3 luni , sealant polimeric cu o durabilitate de aproximativ 6 luni sau sealant ceramic, are cea mai mare durabilitate Protejeaza caroseria de razele UV, apa, gheata, zapada, zgarieturi, praf, contaminanti, oferind caroseriei un luciu intens.

Curatarea bitumului / lipiciului – operatia este realizata cu ajutorul solutiilor dedicate care dizolva bitumul si lipiciul, eliminand riscul zgarierii caroseriei

Tratament hidrofob pentru geamuri – imbunatateste vizibilitatea in timpul ploii si ninsorii, protejeaza parbrizul de inghet si zgarieturi minore. 

Curatarea jantelor – este realizata cu solutii dedicate care dizolva praful provenit de la placutele de frana. Acest proces se realizeaza doar pe partea exterioara a jantei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.