Ghidul Serviciilor
Grm Gear-Box Service
inapoi la firma 715 vizite
Poza Despre noi
Foto

SC GRM GEAR-BOX SERVICE a apărut din dorința de a oferi servicii de calitate în domeniul cutiilor de viteze și transmisiilor autovehiculelor

 Conceptul acestui service a fost realizat și dezvoltat pe baza dorinţei oricărui posesor de autovehicul de a se adresa unui atelier specializat, care să ofere o gamă cât mai variată de servicii şi produse, având totodată și o competenţă tehnică ridicată pentru diagnoza, repararea şi întreţinerea celor mai moderne cutii de viteze.

Soluția noastră este una integrată, cumulând rezolvarea problemelor mecanice ale cutiei de viteze cu solutionarea defecțiunilor celorlalte sisteme ale mașinii dumneavoastră (transmisie, electric, direcție, frânare, suspensie, rulare etc.).

Încrederea în competenţa noastră și echipamentele pe care le utilizăm, precum și în colaborarea pe care o avem cu specialiști din reprezentanțele mărcilor renumite de autovehicule aflate la noi în țară, rezolvă toate problemele tehnice ale autoturismului dumneavostră.

Intervențiile la partea mecanică şi electrică se desfăşoară într-un spațiu de 500 mp., dotările tehnice existente permițând efectuarea de reparaţii pentru 8 autoturisme şi autoutilitare simultan.

Reparaţiile şi întreţinerile sunt realizate cu personal specializat şi cu experienţă, astfel că timpii de intervenție sunt reduşi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ.

Înlocuirea pieselor uzate și a consumabilelor se efectuează cu produse originale (OEM) sau aftermarket, potrivit recomandărilor producătorilor și opțiunii clienților. În acest sens, avem contracte de colaborare cu distribuitori consacrați pe plan local, național și mondial pentru piese de schimb, uleiuri și anvelope, asigurând aprovizionarea într-un timp foarte scurt.

Garanția oferită pentru intervențiile și reparațiile cutiilor de viteze este de 3 luni, în limita a 10 000 km.

Oferim parteneriat pe termen lung pentru întreținerea parcurilor de autovehicule în condiții avantajoase.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.