Ghidul Serviciilor
Geo Services Engineering - Topografie & Cadastru, Bucuresti
inapoi la firma 201 vizite
Poza Topografie
Foto

Firma noastra executa masuratori de specialitate in vederea intocmirii studiilor topografice suport pentru realizarea diferitelor obiective de investitii, studii de prefezabilitate/fezabilitate/proiect tehnic(PT), atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Masuratorile topografice sunt executate de catre personalul companiei folosind echipamente GNSS de ultima generatie,  statii totale, nivele, distomate etc., care asigura o precizie  ridicata a masuratorilor, iar datele colectate in teren sunt prelucrate la birou cu aplicatii software de specialitate.

Spre deosebire de serviciile de cadastru, unde este necesara obtinerea avizului tehnic al O.C.P.I. pentru documentatiile intocmite, pentru aceste tipuri de servicii nu este necesara obtinerea unor astfel de avize, fiind suficienta stampila persoanei fizice/juridice autorizate sa execute astfel de lucrari si prin urmare termenul de executie este mai mic.

Cele mai intalnite servicii de topografie, sunt serviciile de intocmire a planurilor de situatie 2D si 3D in diverse scopuri:

Daca sunteti interesat de serviciile descrise mai sus va rugam sa ne contactati pentru a va putea transmite oferta noastra in functie de necesitatile dumneavoastra.

De asemenea, daca doriti executarea unor servicii din domeniu nostru de activitate, diferite de cele prezentate de noi, va rugam sa ne contactati si sa ne dati cat mai multe detalii. Astfel, impreuna cu dvs., suntem siguri ca vom gasi cea mai buna solutie tehnica, dar si cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.