Ghidul Serviciilor
Gymboland - Petreceri Pentru Copii, Bucuresti
inapoi la firma 67 vizite
Poza Petreceri copii
Foto
Foto

Îti doresti sa îi oferi copilului tau o experienta de neuitat?
În urmatoarele locatiidin Bucuresti: Mega Mall, Promenada Mall, Veranda  Mall, Sun Plaza Mall, oferim reducerea de 20% la Pachetul lui Pogo, pentru copiii care îsi sarbatoresc ziua de nastere alaturi de noi!

Va asteptam cu drag!

Aventuri de neuitat?

Ai distractie garantat!

Cauti locul ideal pentru îmbogatirea creativitatii, dezlantuirea imaginatiei si manifestarea bucuriei copilului tau? Pogonici te asteapta la Gymboland! Unde fantezia se împleteste cu voia buna, unde zâmbetele sunt de nelipsit, unde parintii sunt linistiti si copiii fericiti!

Fiecare aventura Gymboland este o poveste unica, având drept personaje principale pe cei mici. Totul într-un pachet pe care îl poti personaliza asa cum vrei, pentru ca experienta ta si a copilului tau sa fie exact cum v-ati închipuit-o. Fiecare petrecere se pliaza pe dorintele si imaginatia sarbatoritilor, iar optiunile pentru a transforma visurile acestora în realitate sunt diverse si nenumarate. Imagineaza-ti, deci, o lume de baloane colorate, care se misca pe ritmul muzicii vesele, cu printi, printese, eroi si magicieni adusi la viata de animatorii nostri talentati, completata prin deliciul savorii unui tort personalizat, pregatit cu atentie si drag. Toate gata sa gazduiasca distractia necontenita a micutilor petrecareti, într-o atmosfera ce îmbie la învatare prin joc si joaca, alaturi de cei dragi si de veselul arici Pogonici. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ingredientele pachetului potrivit experientei voastre minunate si inedite, iar de restul ne vom ocupa noi. Amintirile frumoase împreuna sunt garantate si vor fi împartasite de toti, de la cel mic, pâna la cel mare. Totul pentru a construi o lume de nedescris, din al copilariei vis. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.