Ghidul Serviciilor
Hafele Romania
inapoi la firma 754 vizite
Poza Produse speciale
Foto
Foto

Dialock, sistemul electronic de control al accesului Dialock este sistemul inteligent de identificare şi încuiere bazat pe tehnologia cu transponder.  Această tehnologie face posibilă deschiderea şi închiderea fără atingere, şi aduce cu sine un înalt nivel de siguranţă, chiar şi în cazul pierderii cheilor.

Dialock pentru hoteluri şi centre de tratament Organizaţi-vă hotelul sau centrul de tratament cu ajutorul Dialock, sistemul de identificare şi control electronic al accesului.

Dialock pentru clădiri industriale şi de birouri Planificaţi-vă soluţia electronică de încuiere pentru clădirea de birouri sau fabrică. Acces pe zone, la clădire sau la birouri, cu pontarea timpului şi nota de plată de la cantină, totul pe aceeaşi cartelă multifuncţională.

Dialock pentru clinici sau azile de bătrâni Cu soluţia de închidere electronică în clinici sau azile de bătrâni puteţi controla accesul pacienţilor, angajaţilor sau vizitatorilor. Zone de siguranţă cum ar fi salonul de nou născuţi pot fi protejate suplimentar folosind Dialock.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.