Pregatit la cuptor cu mirodenii si vin rosu, asortat cu cartofi copti si soté de fasole verde cu usturoi
Acordeon din cotlet de miel împaturit cu mirodenii si ierburi alese dupre rânduiala lor, bagat în cuptorul încins si servit cu orez înmiresmat cu menta si scortisoara împregiur
Copanel de curcan rumenit la cuptor cu vin rosu si mirodenii, servit cu cartofi copti si sos de hrean
Pregatite la cuptor cu vin rosu si ierburi de Provence
Ficat de rata pregatit cu mere si cognac
Pastrama fragezita în vin alb si servita cu mamaliga si mujdei
Servit cu sos de piper rosu, cognac si mere caramelizate
Asortate cu mamaliguta ardei iute si crispy bacon
Pregatit cu ou si fulgi de cereale
Rasol de purcel (adidasi de purcel), copt domol la cuptor pentru gust de neuitat
Codite de purcel rumenite cu stiinta la cuptor, doua la numar, pe gustul duduilor pofticioase si al ofiterilor chipesi
Pulpe de rata rumenite la cuptor, pe varza calita
Coaste de porc rumenite bine, pregatite cu vin si mirodenii servite cu cartofi si ardei copti
Bucatele de piept de pui trase la tigaie împreuna cu legume proaspete
Ceafa de porc, piept de pui, ficat de vitel si cârnati, trase în sos rosu facut în vin, mujdei de usturoi si piper, servita cu mamaliguta, ou ochi si brânza telemea rasa
GARNITURI