Ghidul Serviciilor
Hanul Vlasia
inapoi la firma 1663 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

    Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, pe DN7 (Bucuresti-Targoviste), la 15 km de centrul Capitalei, restaurant Hanul Vlasia va ofera posibilitatea petrecerii timpului liber, profitand de mediul ambiant, servicii de calitate si divertisment.     Hanul Vlasia de constructie noua in stil rustic, elegant si cu specific romanesc, dispune de:

De Marti pana Duminica, cu exceptie in zilele de sambata cand sunt evenimente private, Restaurant Hanul Vlasia va astepata cu program de muzica LIVE in compania formatiei cu muzica de petrecere, dance, muzica anilor 80 - 90

    Hanul Vlasia doreste sa-si extinda serviciile oferite clientilor fideli prin recomandari de petrecere a timpului liber. Astfel, complex Hanul Vlasiei nostru va face inaugurarea unei piscine si a unei discoteci-bar in aer liber, cadrul perfect pentru a petrece momente de relaxare si buna dispozitie.     Complex Hanul Vlasiei mai dispune de un motel cu 8 camere - pat dublu si baie proprie.     Pentru ca suntem de parere ca Hanul Vlasia este deja un brand cunoscut, ajuns in topul preferintelor clientilor nostri, si pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, va asteptam zilnic, intre orele 10:00-22:00.     Organizari evenimente restaurant Hanul Vlasia:

Capacitate restaurant Hanul Vlasia: Salon Clasic: 80 locuri cu posibilitate extindere pana la o capacitate de 160 locuri pe terasa acoperita Salon Rustic: 350 locuri Separeu Vanatoresc: 20 locuri Separeu Clasic 1: 20 locuri Separeu Clasic 2: 30 locuri Terasa 1: 300 locuri Terasa 2: 100 locuri Terasa 3: 60 locuri      Si pentru ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti pentru noi prospetimea si rafinametul preparatelor culinare si al bauturilor pe care vi le oferim raman calitatile cele mai importante care ne definesc meniul. Cu o vasta experinta in domeniul culinar, bucatarii de la restaurant Hanul Vlasia va pot oferi un meniu bogat cu specific romanesc dar si preparate internationale. Alegandu-ne pentru clipele deosebite din viata dumneavoastra, va veti putea bucura de profesionalismul si calitatea serviciilor personalului nostru.

 

Produsele pe baza de carne sunt fabricate in carmangeria proprie, proaspete, restaurantul  este aprovizionat zilnic.

Restaurant Hanul Vlasia va asteapta cu mult drag sa ne pasiti pragul noii locatii pentru a ne bucura impreuna de clipe de neuitat!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.