Ghidul Serviciilor
Hauze - Proiecte Case, Arhitectura, Structura Si Instalatii Bucuresti
inapoi la firma 119 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Fie ca este vorba de proiecte case mici, de tip parter, cu etaj sau cu mansarda integrata, totul va fi realizat ca la carte. Personalizarea este elementul cheie care dicteaza excelenta si care ne ajuta sa ne diferentiem de celelalte alternative de pe piata. De asemenea, serviciile oferite sunt numeroase si prezinta caracteristici speciale. Indiferent de cât de creative sunt ideile tale în materie de proiecte case, tot ce trebuie sa faci este sa discuti cu noi. Împreuna îti putem transforma visul în realitate.
 
Proiectare
Profesionistii Hauze au dobândit de-a lungul timpului o dexteritate aparte în ceea ce priveste serviciile de proiectare. Sunt calculate cu exactitate dimensiunile potrivite, iar camerele sunt gândite pentru a oferi toate facilitatile necesare în cazul oricaror proiecte case.
 
Modificarea constructiei
Cine spune ca nu poti transforma locuinta existenta într-o versiune îmbunatatita? Cu ajutorul echipei Hauze totul devine posibil. În functie de specificatiile casei, se pot realiza activitati de extindere, supraetajare sau recompartimentare.
 
Design interior
Elementele de design neobisnuite sunt cele care creeaza cu succes efecte vizuale impresionante. Tocmai de aceea, echipa Hauze acorda o atentie deosebita serviciilor de design interior. Scopul final este crearea unui întreg armonios, care sa reflecte stilul aparte al clientului.
 
Randari
Vei avea posibilitatea de a vizualiza proiectul înainte de a fi demarate actiunile de executie a constructie. Astfel, vei putea veni cu sugestii de modificare sau îmbunatatire, pentru un plus de functionalitate si siguranta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.