Ghidul Serviciilor
Home & Design Mall, Bucuresti - Mobilier,covoare, Mochete, Perdele
inapoi la firma 2491 vizite
Poza Mobila pentru Bucatarii
Pret: 22.450 RON
Foto

Multi dintre noi consideram bucataria ca fiind inima casei, locul in care se reuseste familia, locul in care se impartasesc activitatiile de peste zi, locul in care preparam mici surpirze gustose pentru oamenii dragi in viata noastra.... Va asteptam cu drag in showroom-urile din incinta HOME&DESIGN MALL pentru a va alege bucataria potrivita din gama de modele de bucatarii moderne sau clasice si culori variate!

Bucatariile moderne, atat cele pe spatii mici si un perete, cat si cele mai mari, eventual cu insula si cu spatii generoase de depozitare, va sunt prezentate de Bucaria, Kitchen Expert, Inovo, Atelierul de Bucatarii si celelalte magazine specializate.

Mobilier de bucatarie executat din:

Fronturi - rama din lemn de stejar, iar in mijloc MDF furnir madrona aurie;Cornisele si decorurile din lemn;Blatul din piatra compozit;Structura din spate din PAL melaminat Egger.

Dimensiuni: L2,63 m X H1,12m (0,87m) X 0,68m

Pret special - 22.540 lei.

Pentru mai multe detalii va asteptam in showroom-ul RuspinHome din incinta Home & Design Mall.

Oferta valabila in limita stocului disponibil. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.