Ghidul Serviciilor
Heli Romania - Comercializare Si Service Echipamente De Depozitare Si Manipulare A Marfii, Bucuresti
inapoi la firma 351 vizite
Poza Heli Flt - detalii firma
Foto

Prezenta  pe piata interna de stivuitoare a brand-ului de echipamente HELI incepe in anul 2012, cand noi, HELI FLT SRL am devenit distribuitor exclusiv al producatorului de echipamentelor HELI in Romania. 

 

Misiunea HELI ROMANIA inca de la inceput a fost de a fi aproape de clientii nostrii, de a raspunde prompt, eficient si in cel mai scurt timp cerintelor acestora. In acest sens, HELI ROMANIA a creat o retea de parteneri autorizati in diferite locatii din tara.

 

In prezent, echipamentele HELI se regasesc prin partenerii nostrii cu vasta experienta in domeniul stivuitoarelor, in peste 15 locatii din Romania. Astfel HELI ROMANIA întelege mai bine nevoile clientilor si pastreaza o colaborare apropiata cu acestia.

 

De asemenea, oferim consultanta in alegerea celei mai bune optiuni din punct de vedere tehnic, calitativ si economic, precum si cu activitati de service, mentenanta si post-mentenanta. 

 

Heli Romania detine o gama calitativa completa de echipamente de manipulare a marfii precum: stivuitoare, echipamente pentru depozite si echipamente de tonaj mare, accesibile ca pret. Stocul de echipamente Heli ce insumeaza un numar de peste 200 modele cu capacitati de incarcare intre 1.5 -10 tone si diferite dotari ofera clientilor nostri posibilitatea testarii acestora si livrarea imediata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.