Ghidul Serviciilor
Helios F&n Logistik Transport - Transporturi Rutiere De Marfuri Si Servicii De Mutare, Arad
inapoi la firma 283 vizite
Poza Helios Transport - detalii firma
Foto

Helios Transport este mândru ca este o agentie de renume în domeniul furnizarii de servicii profesionale de transport de marfa. Cu mai mult de 15 ani de experienta în domeniu, suntem încrezatori în serviciile de transport de marfa, mutarea caselor, birourile, depozitele de mutare, cupru pentru a satisface nevoile clientilor nostri.Închiriere de vehicule de transport, cum ar fi stivuitoare, macarale, camioane ... Brandul si traducerea noastra sunt întotdeauna mentionate de întreprinderile mari si mici ca o unitate indispensabila a solutiilor de transport de la nord la sud.

DE CE SA NE ALEGETI 

Avem multi ani în domeniul transportului, mutarii marfurilor, transportului de marfuri pe distante lungi, nord si sud, transportului de marfuri în toate districtele, provincii, acasa si în strainatate, câstigam întotdeauna încrederea si satisfacem dragi clienti.

Asigurati transportul rapid, sigur si în timp util.

Helios Transport  are peste  300 de  angajati, care se întind pe provincii si orase din sud, întotdeauna gata sa va serveasca

Personal prietenos, serviciu 24/7. Echipa noastra de expeditori profesionisti, cu multi ani de experienta, este bine pregatita de noi.

Sistemul de camioane, stivuitoare, macarale si echipamente care sunt investite, reconditionate si întretinute periodic este întotdeauna pregatit pentru a va satisface nevoile.

Sfaturi precise, oferiti solutii de expediere rapide si sigure, cu cele mai economice costuri.

PROCES DE LUCRU LA TRANSPORTUL HELIOS

Fluxul de lucru cu Helios Transport este dupa cum urmeaza:

B1: Primiti informatii prin telefon, e-mail, zalo.

B2: Analizati volumul de transportat.

B3: Trimiteti o oferta catre client.

(*) De obicei, acest proces va dura aproximativ 15 minute daca clientul trimite volumul si dimensiunea corecta a marfurilor.

UNELE ÎNTREBARI FRECVENTE

A venit compania mai întâi la sondaj?Compania asigura marfurile în tranzit?Încarcarea si descarcarea marfurilor va provoca daune?Compania transporta marfuri supradimensionate?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.