Ghidul Serviciilor
Help Multiservices, Bucuresti - Firma De Curatenie Profesionala
inapoi la firma 606 vizite
Poza Curatenie La Domiciliu Bucuresti
Foto

erviciul de curatenie la domiciliu in Bucuresti a fost creat ca urmare a unei nevoi aparute in viata oamenilor ce isi petrec timpul in capitala Romaniei. Aglomeratia, lipsa timpului si aparitia oboselii au fost intelese de Help Multiservices care a format in timp echipe dedicate serviciliului de curatenie la domiciliu.

Pentru o mai buna segmentare a acestei zone, HM vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta gandita pentru a acoperi orice tip de nevoie:Pachetul standard

Pachet premium

In cadrul pachetului premium, diferenta de pret este justificata printr-un plan personalizat discutat in prealabil cu beneficiarul proiectului. Personalizarea consta intr-o serie de servicii suplimentare dedicate:

*Preturile afisate nu contin TVA si pot fi modificate in functie de specificitatea solicitarilor.

Echipamentele si tehnologiile folosite de HM se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie la domiciliu in Bucuresti sunt 100% sigure si testate pentru a nu pune in pericol persoanele care locuiesc in domiciliul igienizat.

Procesul de curatenie la domiciliu este unul complex, care cuprinde o serie de pasi pe care echipele noastre ii urmeaza. Aceste etape au rolul de a elimina toate urmele de murdarie si de a lasa in urma o aroma si un aspect placut.

 

Ce responsabilitati are echipa noastra de servicii de curatenie la domiciliu in Bucuresti?

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.