Ghidul Serviciilor
Help Multiservices, Bucuresti - Firma De Curatenie Profesionala
inapoi la firma 606 vizite
Poza Curatenie Dupa Constructor
Foto

Constructia unei cladiri sau extinderea acesteia, presupune inca din faza de planificare, gasirea unei solutii privind curatenia. Help Multiservices va ajuta sa gasiti aceasta solutie mai rapid si mai usor cu un serviciu complet de curatenie dupa constructor.

Pentru a facilita cu usurinta acest tip de serviciu, HM a investit resurse importante in dotarea cu echipamente si substante speciale a echipelor responsabile pentru acest tip de serviciu. Echipamentele si tehnologiile folosite de HM se afla in conformitate cu standardele europene de siguranta. Astfel toate solutiile folosite de colegii nostri in procesul de curatenie dupa constructor sunt 100% sigure si testate pentru a nu pune in pericol persoanele care se vor bucura de noua locatie.

Realizat cum trebuie, procesul de curatenie dupa constructor are ca obiectiv eliminarea completa a urmelor de praf, vopsea sau ciment, indiferent de dimensiunea acestora. Echipele HM s-au specializat de la proiect la proiect pentru a va oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va putea bucura cat mai repede de noua dumneavoastra locuinta.

Substantele folosite de colegii nostri va asigura eliminarea completa a urmelor lasate de constructori, fara a fi nevoie de interventia dumneavoastra pentru a finisa. Suntem pregatiti sa va oferim un serviciu complet de curatenie indiferent de complexitatea proiectului: apartamente, blocuri, hale industriale, spatii comerciale, anexe.

 Ce responasbilitati are echipa noastra de servicii de curatenie dupa constructor?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.