Ghidul Serviciilor
Helvetic - Panouri Radiante Sunjoy Si Prima, Brasov
inapoi la firma 1366 vizite
Poza Panouri Radiante Helvetic Sunjoy
Pret: 3.748 RON
Foto

Helvetic-Sunjoy este solutia revolutionara si eficienta de incalzire a locuintei sau biroului dvs. care ofera un mediu cald si natural, cu costuri reduse de functionare.Sistemul de incalzire este similar cu caldura produsa de soare, fiind bazat pe radiatie infrarosie cu lungimi de unda cuprinse intre 4 si 14 microni, benefice pentru corpul uman si recunoscute in lumea medicala pentru actiunea lor stimulativa si eficientizarea activitatilor fiziologice la nivel celular.Un alt avantaj il reprezinta ionii negativi emisi de revolutionara tehnologie cu turmalina incoroporata in panou. Aceasta ajuta la intarirea sistemului imunitar, combaterea efectelor imbatranirii si imbunatateste substantial tonusul psihic.Importanta este de asemenea tehnologia nanosilver, care are ca efect distrugerea bacteriilor si virusilor din incapere.Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind o inventie Samsung pusa la dispozitia Energy Korea din Coreea de Sud, producatorul panourilor SUNJOY.Atunci cand este pornit, panoul SUNJOY creeaza un mediu placut, sanatos, natural si reconfortant.Panoul de incalzire poate fi folosit eficient pentru incalzirea cladirilor de locuit, a cladirilor de birouri, halelor industriale, hoteluri, centre de fitness, avand un cost mult mai redus fata de alte sisteme de incalzire. SUNJOY este economic, prietenos cu mediul si benefic pentru sanatate.

Marimea camerei: 100—150 mc, H = 3,5-5mPutere: 2500 WDimensiuni panou: 1350 x 334 x 55 mm

GARANTIE 5 ANI! TERMOSTAT INCORPORATCONSUMUL DE CURENT ELECTRICDepinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc. In medie, iarna, un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 10 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou functioneaza efectiv, in medie 6-7 ore pe zi). De fapt, panoul radiant nu face altceva decat sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, panoul radiant Sunjoy face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!De exemplu, daca avem o camera de 16-20 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dara fara termoizolatie), e nevoie de un panou SR 8 de 866W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna. Montajul e foarte simplu – poate sa-l faca oricine – inseamna fixarea panoului cu 4 suruburi (in dibluri) pe tavan sau pe perete si introducerea steckerului intr-o priza sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un intrerupator clasic sau puteti folosi termostatul de priza.ATENTIE!Recomandarea panoului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de panou intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sunt incalzite, panoul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar panoul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI PANOUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuintei sa ramana neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti panou(ri) de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Fiecare panou este prevazut cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI PANOUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.