Ghidul Serviciilor
Hermann Vet-Cabinet Veterinar-Sibiu
inapoi la firma 1006 vizite
Poza Urgente veterinare
Foto

Hermann Vet deţine  un serviciu de urgenţă care este pus la dispoziţia medicilor veterinari din oras sau judeţ – pentru segmentul animalelor de companie.

Mulţumim colegilor care au apelat cu încredere la ajutorul nostru ! Sperăm să le fim de folos şi în alte situaţii. De asemenea sperăm că la rândul nostru vom fi susţinuţi de colegii din centrele universitare pentru cazurile deosebit de rare ce necesită a fi investigate de către o echipă de medici veterinari specialişti.

Susţinem orice coleg în situaţia în care este nevoie să formăm o echipă de intervenţie la un caz complex sau în situaţia în care dorim o evaluare comună a unui caz dificil. Mulţumim colegilor care au înţeles că în anumite cazuri medicii veterinari sunt adevăraţi confraţi şi pot colabora împreună pentru elucidarea unor cazuri complexe. Vă aşteptăm în ontinuare cu astfel de propuneri de colaborare care fac cinste nobilei noastre profesii !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.