Ghidul Serviciilor
Herra Color Glass, Iasi - Produse Din Sticla Prelucrata Prin Sablare
inapoi la firma 1369 vizite
Poza Folie
Foto

Herra Color Glass va pune la dispozitie folie de siguranta si antiefractie, cat si folie solara de mai multe tipuri.

*Folia de siguranta si folia antiefractie, asa cum spune si numele, ajuta la protejarea casei, cladirilor de birouri si familiei tale. Cu aceste folii de protectie hotii vor fi tinuti departe de proprietatea dvs. Copii se vor putea juca linistiti deoarece folia de siguranta retine cioburile in cazul in care sticla se sparge, deci riscul este mult mai mic. In functie de gradul de securizare folia antiefractie si folia de siguranta este de mai multe grosimi (4-12 mil, 15mil) si poate fi transparenta, silver sau mata. Va putem oferi si folie de protectie Anti-Graffiti.

*Folia solara este o folie de protectie care respinge caldura, razele UV si retine cioburile de sticla in cazul spargerii. Cu un aspect deosebit, folia solara poate fi folosita la cladirile de birouri cat si acasa la dvs. Folia solara si de protectie este de mai multe tipuri (Silver, Bronze, Cold Steel, Opti Tune), cu un procent diferit de respingere a caldurii(20%, 35%, 50%, 70%).

*Folia imitatie sablaj sau colorata se foloseste in proiectele cu locatii fixe, la beneficiar, caz in care sticla nu poate fi transportata la atelierul furnizorului pentru a fi prelucrata prin sablare. Pentru aceste proiecte se poate alege unul din cele peste 1000 de modele din portofoliul nostru sau prin realizare unui model al clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.