Ghidul Serviciilor
Hiarom Invest
inapoi la firma 868 vizite
Poza Carlige hidraulice
Foto
Foto

Carlig cu brate paralele telescopice

Acest tip de echipament este special proiectat astfel incat sa optimizeze timpul de manipularea a sarcinii. Abilitatea de a ridica containerul orizontal chiar si peste obstacole, cum ar fi garduri, il fac sa fie o solutie foarte rapida. Capacitatea de a putea manevra containere in spatii mici impreuna cu compatibilitatea cu camioane compacte il fac ideal pentru activitatile urbane.

SLT 140

Special creat de catre MULTILIFT, SLT 140 este proiectat ca sa asigure incarcari / descarcari rapide ale sarcinilor. Capacitatea de a ridica containerul orizontal chiar si peste obstacole, cum ar fi garduri,maresc viteza de incarcare / descarcare. Designul unic al bratului permite ridicarea sarcinilor din diferire unghiuri crescand flexibilitatea si functionalitatea echipamentului. In plus, carligul cu brate telescopice are nevoie de un spatiu de manevra mai mic comparativ cu alte tipuri de echipamente pentru manevrarea sarcinilor. Compatibilitatea sa cu containere scurte si cu camioane compacte il fac ideal pentru activitatile urbane.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.