Ghidul Serviciilor
Hiarom Invest
inapoi la firma 868 vizite
Poza Carlige hidraulice
Foto
Foto

 

Carligele MULTILIFT din gama medie, pentru camioane cu masa maxima autorizata de 12-16 t, au un raport exceptional intre greutate, inaltime si putere de ridicare, oferind posibilitatea manipularii unor sarcini mai mari, si crescand versatilitatea. Sistemele de siguranta includ supape de siguranta direct montate pe cilindrii, si un sistem de siguranta la basculare.

Modelul XR, din gama medie, este disponibil pentru camioane cu masa maxima autorizata de 12-15 t.  Modelul LHD, din gama medie, este disponibil pentru camioane cu masa maxima autorizata de 19-26 t.

XR 8S

In plus fata de utilizarile obisnuite ale unui carlig, XR 8S este un expert al bascularii si transportului. Bascularea este garantata ca fiind o operatiune simpla si rapida. Functionalitatea sa consta in eliminarea transporturilor goale datorita adaptabilitatii de a transporta atat containere, cat si diverse echipamente catre noi destinatii. Impreuna cu un control precis si miscari line, este cea mai buna alegere pentru manevrarea sarcinilor. Avantajele acestui carlig sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.