Ghidul Serviciilor
Hiarom Invest
inapoi la firma 868 vizite
Poza Macarale hidraulice
Foto

Macaralele din gama medie au capacitati de ridicare intre 10 si 23 de tone metru si reprezinta alegerea ideala pentru sarcini dure si solicitante. Varietatea foarte mare de configuratii de macara data de conceptul XS va va oferi intotdeauna o configuratie de macara optima pentru domeniul dumneavoastra de activitate.

HIAB XS 111

Macaraua HIAB XS 111 are o versatilitate de neegalat in gama medie. Ca un cal de povara aceasta macara din gama 8-11 tone metru este facuta sa suporte munci grele cum ar fi utilizarea cu graifer sau saparea. In plus are un control foarte fin pentru amplasarea sarcinilor cu o precizie foarte mare. Binecunoscutul brat hexagonal, sistemul de rotire cu moment mare si sistemul electronic inteligent va vor oferi o macara exceptionala.

Distribuitorul standard este binecunoscutul V80, existind posibilitatea de a alege intre control manual sau radio. Macaraua este disponibila in variantele Duo sau HiDuo.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.