Ghidul Serviciilor
Hidroactiv Impex - Comercializare Si Service Electropompe Apa, Hidrofoare, Craiova
inapoi la firma 401 vizite
Poza Hidrofoare
Pret: 565 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Hidrofoarele asigura mentinerea sub presiune permanenta a apei într-o retea de conducte pentru alimentarea cu apa a unei cladiri, a unei ferme sau pentru irigatii mici. Produsul beneficieaza de 2 ani garantie.

Constructie

Hidrofoarele cu pompa autoamorsanta sunt compuse din: Electropompa autoamorsanta cu carcasa de fonta; Vas de presiune ; Presostat; Manometru; Furtun antivibrant; Cablu de alimentare.

Principiul de functionare

În vasul de presiune si în reteaua utilizatorilor, apa este mentinuta sub presiunea pernei de aer. Aceasta presiune variaza între valorile delimitate de presostat si este mentinuta între aceste valori de electropompa, care intra în functiune si se opreste la comanda presostatului. Perna de aer se creaza pompând aer în vas prin supapa aflata la unul din capetele vasului. Presiunea initiala a aerului din vas (masurata la supapa de aer) trebuie sa fie aproximativ 1,5 bar.

Perna de aer, are rol de a permite acumularea unei cantitati de apa în rezervor, care poate fi consumata fara ca pompa sa intre în functiune. Aceasta cantitatea se acumuleaza de fiecare data în rezervor, dupa închiderea tuturor consumatorilor, pâna la oprirea  pompei.

Domeniu de reglaj presostat  1 ÷ 5 bar

Presiune de reglaj din fabricatie:

–  pornirea pompei la Pmin = 1.4 bar

–  oprirea pompei la Pmax = 2.8 bar

Volumul vasului de hidrofor……22 (44) (100) litri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.