Ghidul Serviciilor
Hidroplasto - Profile Speciale Pentru Constructii, Botosani
inapoi la firma 146 vizite
Poza Elemente pentru armaturi
Foto

Hidroplasto va pune la dispozitie o gama variata de produse destinate constructiilor de orice tip. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri producem si comercializam urmatoarele tipuri de produse: Inaltatori liniari (drepti si crenelati), Rozeta, Tuburi din pvc pentru cofrag, Dopuri si Conuri din pvc, turnulet, Profile tip triunghi pentru cofrag (simple sau cu aripa laterala), alte tipuri .

Vezi datele tehniceINALTATORI HIDRO – LINIARI

Inaltatori liniari sau drepti pentru armaturi orizontale si verticale cu inaltimea de la 15 la 50 mm, tip Hidroplasto, 50 buc la 2 metri/pachet

HIDRO ROZETA – PENTRU STALPI SI GRINZI

Distantieri special conceput pentru armare verticala. Distantieri care datorita designului sau pot fi folositi pentru bare cu diametre diferite de la Φ4 – Φ14 . Distantierul Hidro Rozeta este cel mai utilizat si cunoscut model ca distantier pentru armaturi verticale( stalpi, stalpisori, diafragme, laterare grinzi, centuri…etc). Raza ( carnea de beton) unui distantier incepe de la R15mm pana la R 50mm.

TEAVA PVC PENTRU COFRAJ CU STRIATII EXTERIOARE / FARA STRIATII

Teava cofraj cu striatii exterioare sau fara striatii  pentru tiranti, tip Hidroplasto, 50 buc la 2 metri/pachet

CON PVC TEAVA COFRAJ

Se îndeparteaza dupa decofrare. La debitare, din lungimea tuburilor distantiere trebuie sa se scada din ambele parti, pentru cele doua coroane, 2 cm.

DOP PVC INCHIDERE TEAVA COFRAJ

Pentru închiderea tuburilor distantiere , tuburilor stelate si conurilor cu caneluri .

DOP ETANSARE TEAVA COFRAG

Pentru etansarea tuburilor/tevilor contra apei si reducerea transmiterii zgomotelor la punctele de prindere.

Sipca triunghiularaPROFIL SUB FORMA DE TRIUNGHI CU ARIPA SAU FARA ARIPA

Sipca triunghiulara din PVC cu aripa sau fara aripa pentru muchii stalpi si grinzi este prevazuta cu gauri pentru cuie, se utilizeaza la tesirea muchiilor la stâlpi, grinzi etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.