Ghidul Serviciilor
Hidroplasto - Profile Speciale Pentru Constructii, Botosani
inapoi la firma 146 vizite
Poza Suporti si benzi de reazem
Foto

Suporti glisanti elastomerici pentru grinzi si stâlpi de sustinere cu spatiu de joc mare si sarcini de suprafata mici Pentru toti suportii punctuali cu spatiu de joc mai mare la comprimari de pana la 5N/mm2. Folia glisanta TG 1 A cu Certificatul (MPA Hannover) Pentru tavane de intindere redusa.Suporti de amortizare sunet sub pod de scari, plansee, îmbinari, etc. ajuta la separarea impactului sonor si sunetele de impact in cladiri rezidentiale, birouri si spitale.

SUPORTI ELASTOMERICI ARMATI CU OTELSolicitare oferta 

Tip B (EN 1337 – 3)

Tip C (EN 1337 – 3)

Suporti de alunecare sporita in apa

Tip B/C (EN 1337-3)

Tip C-PSP (EN 1337-3)

 APLICARE 

Suportii elastomerici armati cu otel ofera o sustinere sigura, fiabila si fara mentenanta a podurilor si constructiilor comparabile pentru mai mult de 30 de ani. Acestea transmit sarcinile verticale mari si compenseaza deviatiile tangentiale precum si deplasarile translationale cu limitari mici în zona suportului.

Mod de operare

Asamblarea speciala a suportului elastomeric armat Leuschplast GLT ofera, prin placutele armate vulcanizate, o transmitere sigura, fiabila si fara mentenanta a sarcinilor verticale mari cauzate de greutatea proprie si a sarcinii de lucru. În acelasi timp deviatiile tangentiale, de ex. cauzate de deflectie, si deplasarile translationale, de ex. cauzate de modificarile termice vor fi compensate prin deformarea elastomerului de calitate înalta cu limitare mica.

CARACTERISTICI CERTIFICARE CE DESIGNUL SUPORTILORCALITATENOTE GENERALE DE APLICARESUPORTI ANCORATIDESIGN STRUCTURAL SI APLICARE

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.