Ghidul Serviciilor
Hils Pallady Apartments - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 870 vizite
Poza Dezvoltator - HILS Pallady Apartments
Foto

Dezvoltatorul imobiliar HILS, prin actionarul Jacob Gardens si prin echipa de management, are o experienta de peste 16 ani pe piata imobiliara din România ajungând sa se evidentieze ca un jucator profesionist si de încredere. În ultimii ani si-a continuat procesul de expansiune prin cel mai nou proiect de anvergura – HILS Pallady Apartments.

Cu peste 6500 de unitati construite, Grupul HILS îsi propune sa aduca un suflu nou în dezvoltarea ansamblurilor de locuinte din Bucuresti.

Printre cele mai de succes proiecte se numara ansamblurile de apartamente Palladium Residence si Palladium Residence 2, precum si proiectul Trend Residence – un ansamblu de case si apartamente.

În 2017, proiectul Palladium Residence a luat locul 1 în Topul celor mai bune ansambluri rezidentiale din Bucuresti realizat de revista Capital.

Pentru proiectul HILS Pallady Apartments, Grupul HILS pune la dispozitia clientilor sai o echipa interna de profesionisti care gestioneaza întreg procesul de la proiectare la constructie si vânzare.

De-a lungul timpului, profesionistii HILS si-au demonstrat experienta în constructii si dezvoltare si fiecare nou proiect poarta amprenta acestei experiente, mereu în crestere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.