Ghidul Serviciilor
Hils Pallady Apartments - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 891 vizite
Poza Finisaje
Foto

O casa devine „acasa” atunci când fiecare colt al sau ne reflecta ideile, pasiunile, originalitatea.Ca sa va cream spatiul mult visat, am ales cu atentie finisaje si dotari de cea mai buna calitate, care vor asigura un plus de confort si personalitate.

Compartimentarile, fie între doua apartamente, fie între un apartament si spatiile comune, vor fi realizate din diafragme de beton si zidarie de caramida (tip Porotherm). Compartimentarile din interiorul fiecarui apartament se vor realiza cu pereti din gips-carton pe structura metalica cu izolatie din fibra minerala.

         FINISAJE INTERIOARE 

Tâmplarie din profile PVC, marca GEALAN – Germania, seria S 8000 IQ, hexacamerale cu adâncime de montaj (latime profil) de 74 mm; armare cu otel zincat de 2 mm, tratat împotriva coroziunii; coeficient de izolare termica a profilului armat u=1,1 w/mpk; feronerie MACO MULTIMATIC – AUSTRIA, prevazuta cu mâner Secustik, microventilatie, piesa contraactionarii gresite a ferestrei incluse în setul de baza; geam termoizolant executat din sticla SAINT-GOBAIN, GLAVERBEL sau GUARDIAN, cu un coeficient de transfer termic de u=0,7w/mpk pentru structura de 36-44 mm; culoare gri antracit.

 

Usi de intrare Pinum Blindo 2 cu structura metalica de culoare negru/gri, panouri melaminate de culoare Stejar/Rovere Grafite cu grosimea 10mm, izolatie interioara cu vata minerala, broasca cu cilindru European si 3 puncte de închidere, balamale reglabile, pervazuri melaminate pentru interior, feronerie crom satinat.

 

Usi interioare Pinum SARA H, foaie de usa pe structura celulara cu structura perimetrala din lemn si cu panouri din MDF vopsit alb, toc standard din MDF laminat – folie CPL alb, pervazuri realizate din MDF laminat – folie CPL alb, balamale tip Anuba, broasca mediana cu cheie, mâner standard.

Placaje ceramice SALONI:• faianta rectificata, cu grosime de 9.5 mm din gamele Nebula, Akros, Way, Sunset;• gresie rectificata, cu grosime de 10.5-10.9 mm din gamele Proyeccion, Mythos, Way, Vancouver.

Placaje ceramice DELTA STUDIO, gama KERAMYTH rectificata.

Pardoseli din dormitoare si living finisate cu parchet laminat Kaindl Classic Touch 8 mm, 37843 AT Stejar Palena.

Dotari bai

Baterii pentru lavoar, cada si dus Ideal Standard – colectia Simplicity.

Obiecte sanitare: lavoar Ideal Standard – colectia Eurovit Plus, vas WC Ideal Standard – colectia Esedra si cada din acril Ideal Standard – colectia Simplicity.

SPATII COMUNE

Lifturi KONE Monospace 300DX, 8 persoane/630 kg, cabina Hermes Inox, conexiune voce si date prin 3G (Kone Remote Monitoring), videointerfon BELLCOME, brand international al ELECTRA Grup, si supraveghere video.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.