Ghidul Serviciilor
Hitachi Romania - Electronice Si It
inapoi la firma 2132 vizite
Poza ITşi telecomunicatii
Foto
Foto

Hitachi oferă servicii IT care satisfac diferitele necesităţi ale clienţilor pe întreaga durată de viaţă a sistemelor, de la consultanţă la integrarea sistemului, operare, întreţinere şi suport. Aceste soluţii şi produse îmbină vasta experienţă Hitachi într-o gamă de diferite domenii de activitate, printre care servicii financiare care beneficiază de o tehnologie avansată a informaţiei.

 

Autentificare Finger Vein

O adevărată inovaţie în lupta împotriva fraudei, tehnologia Hitachi VeinID este mult mai eficientă decât parolele, PIN-urile sau întrebările de securitate. Fără a fi nevoie de contact fizic, sistemul poate verifica instantaneu modelul unic al venelor din degetul unei persoane pentru a se asigura că este exact persoana care pretinde că este.

 

Analiză de date

Pentaho este o companie prestigioasă din domeniul integrării datelor ?i al analizei proceselor de lucru, cu o platformă open source de clasă enterprise pentru diverse implementări Big Data ?i IoT.

 

Sisteme de stocare de date (NAS)

Hitachi Vantara oferă cele mai avansate soluţii de stocare de date (NAS) şi (SAN), axate pe performanţă şi uşurinţa în utilizare.

 

Soluţii de stocare a datelor

Hitachi Vantara păstrează informaţiile dvs. vitale în siguranţă şi uşor de administrat. Pentru a răspunde nevoilor clienţilor noştri, am dezvoltat o gamă cuprinzătoare de componente hardware, software şi servicii.

 

Servere

Blade este formatul de server cu cea mai rapidă creştere de pe piaţă, ce vă oferă o economie substanţiala de spaţiu, putere şi greutate comparativ cu serverele  clasice, montate în rack-uri. Întotdeauna fiabile, sunt simplu de instalat, folosit şi administrat.

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.