Ghidul Serviciilor
Hitachi Romania - Electronice Si It
inapoi la firma 2132 vizite
Poza Transport si mobilitate
Foto

Hitachi livrează componente de înaltă calitate pentru industria auto către un număr mare de producători de vehicule de renume. Sistemele noastre auto includ unităţi de control motor, sistem de propulsie electric, comandă motoare şi informaţii auto.

Sisteme pentru transportul feroviar

Hitachi a fost în avangarda transportului feroviar încă din 1920 iar astăzi dezvoltăm noi sisteme pentru secolul 21. Conceptul nostru revoluţionar A-train poate fi adaptat atât pentru trenuri regionale cât ?i pentru trenuri expres sau chiar trenuri de mare viteză, precum trenul glonţ Shinkansen din Japonia.

Afla?i mai multeSisteme de navigaţie auto

Clarion este un lider global în tehnologiile de informaţii-divertisment şi sistemele inteligente de siguranţă de la bordul maşinii .

Înfiinţată în 1940, compania Clarion a activat continuu timp de 75 de ani, proiectând, dezvoltând şi fabricând sisteme audio hi-fi, sisteme multimedia electronice, de navigaţie şi pentru camera retrovizoare a maşinilor.

Afla?i mai multeSisteme de semnalizare feroviară

Compania Ansaldo STS este unul dintre liderii globali în domeniile semnalizării ?i implementării de sisteme integrate de transport feroviar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.