Ghidul Serviciilor
Hobbit Integral Ro- Incalzirea Electrica In Pardoseala Si Sisteme De Degivrare, Bucuresti
inapoi la firma 510 vizite
Poza Covoare electrice incalzitoare
Foto
Foto

 

 

Specificatii tehnice covor electric incalzitor:

 

In cazul renovarilor pardoselilor vechi si unde nu se mai poate turna o sapa de beton, solutia pentru incalzirea in pardoseala este folosirea covoraselor incalzitoare DEVImat. Acestea constau intr-un cablu incalzitor de grosime foarte mica:de 2,3mm sau 4,00mm in functie de tip, dispus in spirala pe un suport autoadeziv. Sunt gata confectionate pentru utilizare. Covorasele sunt predimensionate, au latimea de 0,5m iar lungimea variaza de la 1m pana la 24m. Puterea instalata cu care sunt predimensionate covorasele sunt in doua variante: 100W/mp sau 150W/mp. Pentru ambele variante de putere, exista cate doua variante constructive: covorase cu cablu monofilar sau covorase cu cablu bifilar.

Pentru a instala un covor electric, tot ce trebuie sa ai in vedere este respectarea indicatiilor producatorului, pregatirea corecta a suprafetei si utilizarea corecta a surselor de alimentare cu energie. Mai multe detalii gasiti in articolul Cum montez un covor electric incalzitor?.

Pentru mai multe detalii legat de pretul covoraselor incalzitoare, va rugam folositi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.