Ghidul Serviciilor
Hobbit Integral Ro, Bucuresti - Incalzire Prin Pardoseala Si Sisteme De Degivrare
inapoi la firma 1758 vizite
Poza Incalzire electrica in pardoseala
Foto

 

 

O aplicatie a sistemelor de incalzire este pentru incalzirea terenului de fotbal. In acest sens, principalul obiectiveste sa asiguram la radacina gazonului temperatura de +7 – +10 C , indiferent de temperatura exterioara.

Acest lucru se realizeaza prin dispunerea cablurilor incalzitoare la o adancime de 20 – 25cm si la o distanta intre ele care sa asigure o putere instalata de 90 – 100W/mp. Functionarea cablurilor incalzitoare va fi controlata de mai multe termostate care primesc informatii de la senzoriplasati in sol, la radacina gazonului.

Puterea electrica necesara pentru instalatie de incalzire este de 640 – 715kW si in cele mai multe din cazuri se foloseste bransamentul existent pentru instalatia de nocturna.

 

AVANTAJE:

 

 

CU DECOPERTAREA GAZONULUI:

Atunci cand terenul sufera lucrari de amploare pentru refacerea sistemelor de drenaj si irigatie, cablurile incalzitoare speciale se dispun pe toata suprafata terenului in momentul in care se ajunge cu lucrarile la o cota de -20 – 25cm fata de nivelul final al gazonului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.