Ghidul Serviciilor
Hofbauer - Usi Metalice, Case De Bani, Yale, Silduri Si Cilindrii De Siguranta, Bucuresti
inapoi la firma 1851 vizite
Poza Yale
Pret: 1.750 RON
Foto

Noua încuietoare 3DKey, proiectata si construita integral în fabricile Mottura, reprezinta evolutia securizarii usilor metalice. 3DKey este o yala de înalta siguranta pentru usi metalice.
-Compatibila ca si dimensiuni si fixare cu încuietorile principale ale usilor metalice, yala 3D depaseste în siguranta standardul actual garantat de încuietori cu cilindri europeni, adaugând exclusivitatea unui nucleu interschimbabil brevetat, cu o forma inimitabila.

–YALA 3D este mai subtire decât alte încuietori pentru usi metalice: cu o grosime de numai 25 mm , aplicatii mai mari si extraprotectie prin utilizarea unei placi de mangan.

–Cheia cu sectiuni hexagonale si trei suprafete de codare este, de asemenea, o noutate absoluta pe piata, capabila sa garanteze 10 miliarde de combinatii posibile (de 100 de ori mai mult decât o cheie cilindrica) cu duplicare protejata si controlata,efectuata doar la fabrica Mottura. 3DKey este alegerea ideala pentru clientul cu cerinte exclusiviste.

YALA 3D este compatibila cu usile Maco si Nobila! Cere o cotatie de pret!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.