Ghidul Serviciilor
Holagro Seeds
inapoi la firma 272 vizite
Poza Compania
Foto

In luna Decembrie a anului 2004 ia fiinta compania S.C. HOLAGRO SEEDS S.R.L., companie cu capital integral romanesc. La scurt timp dupa infiintarea companiei se demareaza incheierea unui parteneriat comercial cu gigantul producator de seminte de legume profesionale Nickerson-Zwaan, Olanda.

Inca de la inceput compania noastra si-a propus sa vina in sprijinul cultivatorilor aducand cele mai bune servicii posibile, respectiv seminte profesionale de legume, servicii de consultanta (inclusiv programe detaliate de fertilizare) si nu in ultimul rand anumite input-uri necesare horticultorilor, cum ar fi foliile protectoare si anumite sisteme de irigare prin picurare. Compania noastra devine in scurt timp dupa incheierea parteneriatului comercial din 2004, unic importator in Romania al producatorului semintelor profesionale olandeze, Nickerson-Zwaan.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.