Ghidul Serviciilor
Holistic Living - Clinica Terapie Holistica Voluntari
inapoi la firma 124 vizite
Poza Ozonoterapie
Foto

Terapia presupune introducerea unei canule foarte subtiri (aproximativ 6-7 centimetri) în rect, si insuflarea în colon a unei cantitati de 300 ml de ozon. Canula folosita este mai subtire ca un supozitor, iar metoda nu presupune recoltarea sângelui, ca în cazul autohemoterapiei majore. 

Toate metodele de tratament au la baza protocoalele de lucru stabilite de Societatea de Ozonoterapie si sunt incluse în softul Generatorului de Ozon.

La nivelul colonului exista vase de sânge foarte dezvoltate, cu o capacitate mare de absorbtie, astfel încât ozonul ajunge imediat în circulatia sistemica. Toata procedura dureaza aproximativ 10 minute si este lipsita de durere. 

Insuflatiile rectale cu ozon favorizeaza „curatarea” colonului de elementele daunatoare pentru sanatatea noastra. Oxigenarea crescuta a organelor vitale este ca urmare a unei mai bune eliberari a oxigenului din globulele rosii, iar ca reactie directa a organismului se înregistreaza o crestere a producerii de antioxidanti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.