Ghidul Serviciilor
Holistic Living - Clinica Terapie Holistica Voluntari
inapoi la firma 124 vizite
Poza Quantum Biofeedback (Biorezonanta)
Foto

Conceptul de baza al biorezonantei sau medicinei cuantice este ca totul, inclusiv toate fiintele vii, este energie.

Corpul uman este un câmp energetic care poate comunica prin vibratii electromagnetice. Aceasta abordare profunda a “reconectarii” ne ghideaza pentru a ne restabili capacitatea înnascuta de a vindeca, reeduca, aminti si restabili propriile abilitati.

În Statele Unite se mai numeste si terapie de Biofeedback care consta în “masurarea unui raspuns psihologic si trimiterea lui înapoi catre client”.

Acest program sofisticat este conceput sa ajute la: 

De asemenea, detecteaza bacterii, fungi, ciuperci, paraziti, virusi (VEB, COVID-19), hormoni, aminoacizi, acizi grasi, minerale, vitamine, pâna la energii perverse, chakre, unde cerebrale etc.

Inversând aspectul nesanatos si trimitându-l în organism, producem anularea memoriei tiparului disfunctional din câmpurile energetice ale corpului, facând loc tiparului sanatos sa se autoinstaleze prin întelegere, sensibilitate, iubire si compasiune.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.