Ghidul Serviciilor
Holistic Living - Clinica Terapie Holistica Voluntari
inapoi la firma 124 vizite
Poza Terapie vibrationala prin sunet
Foto

Terapia prin sunet este o practica utilizata de secole în procesele de vindecare si îndepartare a energiei si emotiilor negative.

Fiecare om are propria semnatura vibrationala determinata de trairi si experiente proprii. Asemanator unui instrument muzical care trebuie sa fie acordat din când în când, corpurile noastre pot cadea în dezacord vibrational si pot dezvolta boli.

Stresul si negativitatea creeaza blocaje în fluxul de energie, prezentând în câmpul energetic din jurul corpului tulburari de energie. Acestea se prezinta drept mici afectiuni la început, urmând mai apoi sa se dezvolte în boala.

Terapia vibrationala prin sunet duce conexiunea dintre sunet si relaxare la un alt nivel. Terapia prin sunet, care în cazul nostru implica folosirea unor boluri himalayene terapeutice, este o practica utilizata de secole în procesele de recuperare si îndepartare a energiei si emotiilor negative.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.