Ghidul Serviciilor
Hollandia Green, Bucuresti - Ambientarea Spatiilor De Interior Cu Plante Exotice
inapoi la firma 279 vizite
Poza Inchiriere plante naturale
Foto

Organizezi un seminar, o prezentare sau o lansare si ai vrea ca spatiul evenimentului sa fie decorat cu plante decorative naturale?

Un eveniment important de organizat in cadrul firmei are nevoie de cea mai buna imagine posibila?

Participi cu un stand la o expozitie si iti doresti un aer cat mai proaspat si mai prietenos pentru vizitatorii standului?

Noi iti oferim un serviciu excelent la costuri minime: inchiriere plante decorative naturale de interior pentru 3-5 zile, pe raza Bucurestiului.

Vei avea numai de castigat apeland la serviciul de inchiriere plante decorative naturale!

La organizarea unui eveniment reusit, trebui sa te asiguri ca nu a fost omis nici un detaliu. Aspectul de proaspat, de natural pe care il ofera plantele decorative naturale nu poate fi obtinut cu nici un alt obiect de decor.

Serviciul de inchiriere plante decorative naturale este disponibil pentru urmatoarele tipuri de evenimente: expozitii, seminarii,simpozioane,conferinte, lansari, inaugurari, traininguri, concerte, petreceri de firma, petreceri private (nunti, botezuri, aniversari),sesiuni foto,filmari.

Nu ezita, inchirierea plantelor decorative naturale te va ajuta sa organizezi un eveniment reusit!

Pentru evenimentele de interior, iti oferim spre inchiriere un mix de plante pe toate gusturile

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.