Ghidul Serviciilor
Home Exclusive Distribution
inapoi la firma 1245 vizite
Poza Decor living
Pret: 80 RON
Foto

Autocolant pentru pereti - Fluture si bule

Elementele decorative neasteptate pot crea efecte surprinzatoare. Creaza o ambianta indrazneata cu autocolantul pentru pereti Fluture si bule de la Home Exclusive, tocmai bun pentru peretii intre care iti petreci viata. Colectia de stickere decorative de la Home Exclusive include modele care te fac sa vezi viata in roz, si care se lipesc atat de usor, incat orice incepator o poate face. Lasa-te sedus de fluturele delicat din acest model de sticker decorativ, de maiestria designerului care l-a realizat si de efectul fantastic final. La Home Exclusive gasesti idei pentru a-ti reinventa mereu caminul: stickerele decorative sunt un etalon al elegantei si al bunului-gust.

MATERIAL: AutocolantCULORI: 55 de culoriDIMENSIUNI:- 80x100cm - 80 ron- 100x125cm - 120 ron- 120x1500cm - 160 ronINFORMATII DESPRE LIVRARE:

- costuri transport:

- modalitate de plata: numerar la livrare- termen de livrare: 2 - 3 zile lucratoareGARANTIE SI POLITICA DE RETURNARE:Produsul poate fi returnat in 10 zile de la primirea coletului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.