Ghidul Serviciilor
Home Exclusive Distribution
inapoi la firma 1245 vizite
Poza Lenjerii de pat
Pret: 599 RON
Foto

Lenjerie de pat brodata 2 persoane Butterfly Green Fantasy

Green Blade iti propune acum pretioasele lenjerii brodate din bumbac 100%. Broderii minutioase, cusaturi decorative, design modern, eleganta si durabilitate, iata doar cateva dintre caracteristicile lenjeriilor de pat Green Blade ce te conving de calitatea lor. Lasand la o parte povestea pe care o sopteste fiecare dintre modele, rezistenta materialului, finetea si delicatetea, iti vor aduce linistea si relaxarea atat de necesare unui somn odihnitor. Sunt ambalate in cutii elegante, pretandu-se oricarei ocazii de a oferi un cadou persoanelor dragi.La cerere se pot crea broderii personalizate!

MATERIAL: bumbac percale 100%DIMENSIUNI:- cearceaf pat: 240 x 265cm- cearceaf pilota: 200 x 220cm- fata perna: 50 x 70 cm (2 buc)

MOD DE INTRETINERE: a se spala la max 40 grade, conform instructiunilor de pe eticheta.INFORMATII DESPRE LIVRARE:

- costuri transport:

- modalitate de plata: numerar la livrare- termen de livrare: 1 - 4 zile lucratoareGARANTIE SI POLITICA DE RETURNARE:Produsul poate fi returnat in 10 zile de la primirea coletului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.