Ghidul Serviciilor
Home Exclusive Distribution
inapoi la firma 1245 vizite
Poza Lenjerii de pat
Pret: 425 RON
Foto

Lenjerie de pat din bumbac satinat lux - Tac - Camila rosu

De o exuberanta incredibila, lenjeria de pat Camila din satin de lux asigura o amenajare incadescenta, obtinuta prin combinatia de nuante pline de vitalitate si cromatica primavaratica. Lenjeria de pat Camila utilizeaza cele mai delicate componente grafice din natura, scoase in evidenta cu ajutorul unor tonuri intense, ce creaza o atmosfera plina de veselie si armonie. Intr-o ambianta simpla, aceasta lenjerie de pat reprezinta o alegere deco inspirata, ce respecta reteta in care sunt folosite culorile.Camila este o lenjerie de pat delicata si eleganta pentru un altfel de dormitor. Imprimeul, minutios asezat pe albul perfect, spune un basm cu printese si printi, ce au trait fericiti pana la adanci batraneti... Setul de lenjerie de pat este realizat din luxosul bumbac dublu satinat pentru un efect de glamour. Cearceaf pentru pat, cearceaf pentru pilota si patru fete de perne.Influenta primavaratica a acestei lenjerii de pat te duc cu gandul la anotimpul plin vitalitate, in care renasterea naturii este transpusa in decorul unui camin modern si primitor. Din punct de vedere functional, Camila este o lenjerie de pat al carei confort este dublat de materialul super luxos si de integrarea motivelor naturale ce includ o viziune foarte generoasa a comuniunii cu lumea inconjuratoare - o senzatie de relaxare si detasare.

MATERIAL: bumbac dublu satinat 100%DIMENSIUNI:- cearceaf pat: 240 x 260cm- cearceaf pilota: 200 x 220cm- fata perna: 50 x 70 cm (4 buc)MOD DE INTRETINERE: a se spala la max 60 gradeINFORMATII DESPRE LIVRARE:

- costuri transport:

- modalitate de plata: numerar la livrare- termen de livrare: 1 - 4 zile lucratoareGARANTIE SI POLITICA DE RETURNARE:Produsul poate fi returnat in 10 zile de la primirea coletului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.