Ghidul Serviciilor
Home Exclusive Distribution
inapoi la firma 1245 vizite
Poza Lenjerii de pat
Pret: 313 RON
Foto

Lenjerie pat bumbac satinat 2 persoane - Tac - Eldora rosu

Lenjeria de pat Eldora celebreaza veselia unei primaveri perfecte. Culorile unei gradini minunate sunt adunate in combinatiile de nuante ce impodobesc lenjeria de pat. Unic la acest asternut de pat este imprimeul, ce rasare pe un fond alb, impunandu-se prin delicatete si eleganta. Setul de lenjerie de pat contine: cearceaf pentru pat, cearceaf pentru pilota si doua fete de perna.Pentru clipele in care ne dorim ca weekendul sa dureze mai mult de doua zile, caminul trebuie sa fie un spatiu suficient de inspirational pentru o ambianta deconectanta, in dormitor. Colectia de lenjerie de pat de la Home Exclusive este un izvor nesecat de inspiratie pentru a crea cea mai relaxanta si primitoare ambianta potentata de energie plina de viata. Cu imprimeul ei intens colorat, lenjeria de pat Eldora, realizata din bumbac satinat, este ca o gura de aer proaspat respirat intr-o primavara continua.

MATERIAL: bumbac satinat 100%DIMENSIUNI:- cearceaf pat: 240 x 260cm- cearceaf pilota: 200 x 220cm- fata perna: 50 x 70 cm (2 buc)MOD DE INTRETINERE: a se spala la max 60 gradeINFORMATII DESPRE LIVRARE:

- costuri transport:

- modalitate de plata: numerar la livrare- termen de livrare: 1-4 zile lucratoareGARANTIE SI POLITICA DE RETURNARE:Produsul poate fi returnat in 10 zile de la primirea coletului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.