Ghidul Serviciilor
Home Exclusive Distribution
inapoi la firma 1245 vizite
Poza Paturi de pat
Pret: 420 RON
Foto

Patura de pat pentru 2 persoane - Naf Naf - Susan fucsia

Cu atingerea ei pufoasa si designul super elaborat, patura Susan de la Home Exclusive poate fi exploatata cu succes in amenajarea unui dormitor decorat intr-o maniera moderna. Fie ca te ghemuiesti sub ea, fie ca imbraci patul cu acest model de patura, senzatia este una de moliciune si delicatete. Alegerea cu atentie a unei paturi este un avantaj considerabil, pentru ca un astfel de accesoriu poate fi util in diverse situatii. Dimensiunile mari ale paturii Susan sunt perfecte pentru un pat matrimonial obisnuit, astfel, patura imbraca cu prisosinta patul si da o nota finala plina de eleganta incaperii, pe care oricine si-o doreste.

CULORI:  C19MATERIAL:  acryl 85%, polyester 15%DIMENSIUNI:- patura: 220x240 cmMOD DE INTRETINERE:  se spala la max 40 de gradeCOD PRODUS: 4295INFORMATII DESPRE LIVRARE:

- costuri transport:

- modalitate de plata: numerar la livrare- termen de livrare: 1 - 4 zile lucratoareGARANTIE SI POLITICA DE RETURNARE:Produsul poate fi returnat in 10 zile de la primirea coletului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.