Ghidul Serviciilor
Home Exclusive Distribution
inapoi la firma 1245 vizite
Poza Perne si pilote
Pret: 70 RON
Foto

Super gaget! Te-ai saturat sa te trezesti dimineata cu dureri de urechi fiindca ai adormit iar cu castile puse? Cumpara SoundASleep, o perna inovatoare cu sistem audio ce este complet integrat in interior. Folosind-o, ai marele avantaj ca nu vei deranja pe nimeni cu muzica ta! I se mai spune si perna vorbitoare si este preferata si de partenerii persoanelor care... sforaie, ei putand asculta muzica in locul zgomotelor deranjante. Insa perna SoundASleep are cel mai mare succes in randul studentilor, ce o folosesc pentru a invata pentru examene.

MATERIAL:- umplutura: poliester 100%- invelis: bumbac 50%, poliester 50% si tesatura 144TC- compatibila MP3 Players, PC, telefon mobilDIMENSIUNI:- 50 X 70 cmCULOARE: albNU SE SPALA, interzis utilizare inalbitor, nu se calca cu fierul de calcat, nu se poate curata chimic sau uscat  , nu se poate usca automatNU SE RECOMANDA COPIILOR SUB 5 ANI!INFORMATII DESPRE LIVRARE:

- costuri transport:

- modalitate de plata: numerar la livrare- termen de livrare: 1 - 4 zile lucratoareGARANTIE SI POLITICA DE RETURNARE:Produsul poate fi returnat in 10 zile de la primirea coletului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.