Ghidul Serviciilor
Homelux Ploiesti - Magazin De Mobila Si Decoratiuni
inapoi la firma 3351 vizite
Poza Covoare
Pret: 499,9 RON
Foto

O amenajare completa cuprinde si elementele textile, asadar, nu trebuie sa uiti de alegerea unor covoare pentru living si dormitor care sa iti ofere aspectul dorit. Acestea vor infrumuseta considerabil decorul, dar vor contribui si la obtinerea unui confort termic sporit. In plus, cu ajutorul covoarelor in sufragerie sau in dormitor, atmosfera va deveni mai primitoare si mai calda!

Covoare moderne si clasice pentru living de la Homelux

Pe langa material si textura, atunci cand iei decizia finala asupra unui covor pentru sufragerie, trebuie sa tii cont si de stilul de amenajare. Doar asa vei avea parte de o armonie vizuala, prin intermediul careia se formeaza imaginea de ansamblu la care ai visat. Homelux iti pune la dispozitie o gama variata de produse, de la covoare colorate pentru living, pana la covoare in nuante neutre, precum gri ori crem, pufoase sau subtiri, cu modele complexe sau simple si cu dimensiuni distincte. Toate acestea, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita si ca te vei bucura de noul tau decor!

Nu uita de covorul ideal pentru dormitorul tau de la Homelux!

In dormitor, poti sa asezi un singur covor de dimensiuni mai generoase sau doua covorase mai mici, in fiecare parte a patului. Totul tine de preferintele personale, insa trebuie sa stii ca pe site-ul Homelux vei descoperi solutii eficiente pentru ambele variante. Covorasele pentru dormitor au culori, texturi, grosimi si dimensiuni diverse, pentru a putea fi integrate cu succes in orice decor. Pretul acestora variaza in functie de aceste criterii, insa este accesibil pentru orice buzunar, asa ca nu trebuie sa iti faci griji la acest capitol! Alege ce iti place si adauga produsele in cosul tau de cumparaturi!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.