Ghidul Serviciilor
Dr. Firuti Irina-Cabinet Homeopatie-Bucuresti
inapoi la firma 320 vizite
Poza Ce putem trata prin homeopatie?
Foto

Este una dintre cele mai frecvente intrebari. Spre surprinderea multora , raspunsul scurt ar fi: ORICE.  Pare un raspuns obraznic dar in realitate lucrurile sunt mult mai simple: homeopatia, inlaturind acele simptome (INDIFERENT de natura lor) care se regasesc in caracteristicile remediului prescris, restabileste in final starea de sanatate pierduta. Pentru homeopat nu este important ca diagnosticul allopat este de reumatism, lumbago, insomnie, depresie, atac de panica sau chist. In masura in care aceste patologii se exprima prin niste simptome, homeopatul culege aceste simptome si le cauta un corespondent in multitudinea de substante studiate care au fost gasite a avea acele simptome.

Pentru aceasta, insa, conditia esentiala este COOPERAREA  pacientului, deschiderea lui. Pacientul nu poate sti ce este important, semnificativ pentru homepat si ce nu. De aceea el trebuie sa furnizeze toate datele care i se cer, iar homeopatul le va alege pe cele utile. Este de asemenea importanta INCREDEREA in medic, in recomandari, in nivelul lui de cunoastere.

Pentru unii pacienti este foarte tentant sa caute informatii suplimentare despre remediul prescris sau starile de care se plinge: din pacate insa, desi traim intr-o epoca in care pare ca accesul la informatie este mai usor ca oricind, in realitate pericolul unei DEZinformari este si el mai mare ca oricind fiindca o persoana neavizata nu va putea niciodata sa faca distinctia intre o informatie valoroasa si una eronata iar internetul (caci despre el este vorba)  din pacate nu poate face o astfel de triere.

De aceea, precum  calitatea unei convorbiri telefonice depinde atit de performantele tehnice ale statiei de emisie cit si de starea buna a receptorului, tot asa si pacientul este practic la fel de raspunzator de propria vindecare cit si medicul; relatia este una duala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.