Ghidul Serviciilor
Hope Sped - Servicii Transport Si Logistica, Sfantu Gheorghe / Covasna
inapoi la firma 1685 vizite
Poza Transport si logistica - marfuri lichide
Foto
Foto
Foto

Transportul de marfuri periculoase lichide implica cea mai mare responsabilitate pentru produs, oameni si mediu si din acest motiv este foarte important sa alegeti servicii profesioniste de transport precum cele oferite de Hope Sped.Departamentul de logistica lichide dezvolta si implementeaza solutii de transport pentru toate produsele atât chimice, periculoase sau nepericuloase, cât si alimentare. Astfel oferim clientilor nostri solutii personalizate de transport, fluxul de informatii fiind controlat de la început pâna la sfârsit.Aproximativ 60-70% din produsele transportate sunt substante periculoase apartinând claselor ADR 3,6,8 si 9. Flexibilitate, siguranta si durabilitate, precum si conformitatea cu cerintele legale, de calitate, si de mediu sunt indicatori prioritari  la Hope Sped.Hope Sped va poate pune la dispozitie cisterne inox, izolate, dotate cu sistem de încalzire, compresor si mereu curate având ECD (European Cleaning Document) pentru a evita orice fel de contaminare a produsului.

Calitatea înseamna pentru noi satisfactia deplina a cerintelor clientilor, siguranta ca transporturile s-au derulat în cele mai bune conditii. Profesionalismul este reprezentat prin selectiile la nivel înalt atât a soferilor cât si angajatilor si managerilor. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.