"Bucatar in weekend" este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de principiile de baza si de primii pasi in bucatarie.
Program sambata si duminica de la 9.30-13.30
Durata: 1 luna
Nu mai sta pe ganduri, fii bucatar in weekend si invata sa gatesti ca un Chef profesionist!
Principiile de baza ale gatitului:
Ce se intampla cu adevarat in bucatarie, de la ingredient la preparat.
– Tehnici de gatire
-Taierea corecta a legumelor, metode de gatire;
– Preparare emulsii si salate;
– Aromatizarea unei salate, plate aromatice;
– Mod de prezentare;
– Plating in farfurie.
– Cum gatim oul corect.
3.Preparate lichide:-Supe;
-Supe crema.
4.Pui & legume:– Tehnica de preparare a carnii de pui(demo transare pui);
– Garnituri pe baza de legume.
– Burger de la zero;
– Ribs cu sos bbq de casa.
– Cum le alegem? Cum le gatim?
7.Preparate asiatice:– Curry de pui;
– Noodles cu legume;
– Salata calda asiatica.