Ghidul Serviciilor
Hotel Anna*** Jud. Gorj
inapoi la firma 848 vizite
Poza Promotii
Foto
Foto
Foto

Fiecare weekend este o mini-vacanta

Simti ca ai asteptat primavara prea mult anul acesta? Acum ca semnele primaverii au inceput sa se arate din plin trebuie sa profiti de caldura si de soare in fiecare weekend. Hotel Anna te invita sa vizitezi orasul Targu Jiu intr-unul din sfarsiturile de saptamana din luna aprilie iar daca te cazezi la noi vineri sau sambata te tentam sa mai stai si sambata sau, respectiv, duminica, gratuit. Astfel, ai cazare doua nopti cu mic dejun inclus, la pretul afisat la receptie pentru o noapte.

In acest mod vei avea intregul weekend la dispozitie ca sa vizitezi orasul Targu Jiu pe indelete si sa ajungi chiar si la cateva dintre atractiile turistice din imprejurimi. Intrebati la receptie care sunt cele mai tentante obiective din zona sau consultati pagina de atractii turistice de pe site-ul hotelului pentru a va face sejurul unul complet. Promotia este valabila doar pentru weekend-urile din luna aprilie, in limita camerelor disponibile, asadar grabeste-te si fa o rezervare ca sa poti beneficia si tu de oferta.

Un dar de ziua ta

Te-ai nascut primavara? Atunci ne-ai dat un motiv de sarbatoare! Pentru ca evenimentele importante din viata fiecarui client sunt importante pentru noi, iti oferim o reducere imbietoare de ziua ta. Te invitam sa te cazezi la jumatate de pret la Hotel Anna si, in plus, poti beneficia si de o reducere de 50% la restaurantul hotelului. Astfel, ai discount 50% pentru cazare si restaurant pentru tine si familia sau prietenii cu care vii la noi sa petreci.

La Hotel Anna iti poti sarbatori aniversarea in stil grandios, profitand atat de toate facilitatile si confortul pe care hotelul il ofera, cat si de bucatarul nostru experimentat care este gata sa gateasca o cina festiva memorabila pentru tine si invitatii tai. In plus, micul dejun este inclus in pretul camerei si te asteapta cu bunatati precum dulceturi si mezeluri preparate special de bucatar.

Oferta este valabila pentru maximum 4 camere si pentru maximum 4 nopti de cazare, cu o saptamana inainte si o saptamana dupa ziua de nastere a persoanei sarbatorite, numai in lunile de primavara (martie, aprilie si mai) din anul curent. Persoana sarbatorita trebuie sa faca dovada aniversarii prin prezentarea buletinului la receptia hotelului in momentul check-in-ului.

In weekend bucatarul iti gateste gratis

Pentru ca bucatarul nostru iubeste sa te rasfete, in weekend gateste pentru tine gratis. Daca ne faci onoarea de a fi oaspetele nostru, pe langa micul dejun inclus in cazare mai primesti un bon de masa in valoare de 30 RON, valabil la restaurantul hotelului.

Asadar vino la Hotel Anna la sfarsit de saptamana si iti dam un bon valabil la masa de seara pentru a-ti incanta simturile cu aromele imbietoare ale bucatariei traditionale sau europene. Promotia este valabila doar in zilele de vineri, sambata si duminica si se acorda cate un bon pe camera pentru o noapte de cazare.

Alte informatii:

Pentru a beneficia de promotiile mai sus detaliate este obligatoriu sa faci o rezervare in prealabil, anuntand promotia de care vrei sa beneficiezi. Promotiile anuntate nu pot fi cumulate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.